Galerij
Over ons

Wij zijn Lianne Aarts en Andre Tonen. Samen vormen wij Jeeco Atelier in Venray.
Dat is de koepel waaronder wij verschillende bedrijfsactiviteiten presenteren.
De basis van Jeeco Atelier is onze edelsmederij; het ontwerpen en vervaardigen van sieraden in zowel zilver als goud. De trouwringen maken daar een bijzonder onderdeel van uit.

 

Lianne is ruim 25 jaar edelsmid/goudsmid. “Ik heb de vakopleiding Schoonhoven gevolgd en daarna een stage in Nijmegen. Al vrij snel begon ik vervolgens met mijn eigen sieradenlijn, die ik nu nog steeds aan juweliers lever. Samen hebben we binnen Jeeco een paar jaar geleden een nieuw concept ontwikkeld: je eigen trouwringen ontwerpen en die ook voor elkaar maken.”

“Voor ons is dat heel speciaal. Het is natuurlijk ontzettend leuk om samen met aanstaande bruidsparen het ontwerp te maken en hen dan te begeleiden in het maken van hun trouwringen. Dat geeft ons maar ook toekomstige bruid en bruidegom een bijzonder en trots gevoel. Het is telkens weer genieten om te zien hoe dat proces verloopt, met uiteindelijk een schitterend resultaat.”

“Onze locatie biedt verder veel mogelijkheden. We zijn dan ook erg tevreden over de entourage. Mooie, ruime werkplekken en een huiselijke, sfeervolle koffiehoek.”

Ervaringen
wat een geweldig concept

Beste Lianne en Andre Heel erg bedankt voor de leuke dag. Wij vonden het heel bijzonder om onze eigen trouwringen te kunnen maken. Wat een geweldig concept en wat hebben jullie er voor ons een fantastisch weekdn van gemaakt. Als we naar de ringen kij..
Lees meer..