Galerij
Ervaringen
Al snel waren we enthousiast!

Via de trouwbeurs in Eindhoven, waar we met onze (eveneens verloofde) vrienden waren, kwamen we in contact met André van Jeeco. Hij vertelde ons dat je bij Jeeco je eigen trouwring kunt ontwerpen en maken, onder goede begeleiding. Al snel waren we enthousiast. 

We houden wel van een beetje 'freubelen' en van originaliteit. En een trouwring is toch wel iets heel speciaals: waarom zou je deze niet nóg specialer maken door 'm zelf te ontwerpen?
Ook onze vrienden waren enthousiast, en zodoende spraken we af om met zijn vieren de workshop te gaan volgen.
Voordat de workshop van start ging waren we al eens bij Lianne langs geweest om het ontwerp samen te maken. Dit ging op een gezellige, leuke, maar toch serieuze manier. Fijn!

De dag van de workshop zal ons altijd bij blijven. Wat een ontzettend leuke dag. We hebben veel geleerd, we hebben lekker kunnen werken en daarbij was de sfeer erg gezellig en ontspannen.
Alles was prima verzorgd, er werd zelfs gezorgd voor een lekker hapje en drankje.
Naar ons idee een echte aanrader: bij Jeeco jouw zelfontworpen trouwring maken!

zondag 1 mei 2011, Ruud en Petri Caers, Reusel

Ervaringen
wat een geweldig concept

Beste Lianne en Andre Heel erg bedankt voor de leuke dag. Wij vonden het heel bijzonder om onze eigen trouwringen te kunnen maken. Wat een geweldig concept en wat hebben jullie er voor ons een fantastisch weekdn van gemaakt. Als we naar de ringen kij..
Lees meer..